què fem

Construim la propietat dels teus somnis per aconseguir crear un valor afegit en les vostres vides.

Construccions Pulido, som una empresa familiar, amb més de 80 anys d’experiència construint habitatges a la ciutat de Barcelona i la seva província.
La nostra filosofia ens marca uns estàndards de qualitat que són dels més elevats del sector i això ens diferencia dels demés.

La raó d’aquest imperatiu és molt simple, és diu “Projecte Integral”, tot depèn de nosaltres des de l’inici fins al final.
Això vol dir que som constructors, que creem, dissenyem i comercialitzem de principi a fi les nostres promocions.
Més de 3.500 famílies ja coneixen la nostra forma de treballar i son ells el millor referent i la nostra millor carta de presentació.

Tants anys d’experiència ens donen el coneixement que certifica la serietat i professionalitat que ara, més que mai, la gent demana al nostre sector.

què oferim

Construccions Pulido ofereix una visió 360 del negoci immobiliari, gestionant tots els processos des de l’inici fins a la fi de cada promoció. Inversió, Assessorament, Definició de producte, Marketing i Comercialització.

Els nostres serveis especialitzats i la nostra experiència en el sector ens permeten optimitzar el desenvolupament de projectes i complir amb els terminis i necessitats de cada client.

Amb aquest enfocament global donem resposta tant a mercats corporatius o empreses (B2B), com a consumidors finals (B2C). D’aquesta manera, podem gestionar i desenvolupar aquells cicles de promoció que l’empresa desitgi o comercialitzar de forma directa les vendes d’habitatges i immobles

El departament d’Inversió i Desenvolupament té com a objectiu principal la recerca, anàlisi i gestió de sòls i actius aptes per a ser promocionats. A més, ofereix tots aquells serveis necessaris per aconseguir resultats òptims en tots els processos de definició i promoció del producte.

 

Una gestió integral del cicle promotor mitjançant els següents serveis especialitzats:

 

– Recerca d’actius per a ser promocionats, rehabilitats o transformats.

– Estudi tècnic, jurídic i urbanístic.

– Estudi d’inversió i viabilitat promocional.

– Conceptualització i definició del projecte.

– Relació amb promotors, constructors i fons d’inversió.

El departament de Comercialització està especialitzat de forma única i exclusiva en promocions residencials d’obra nova.

Sota el lema «Una propietat que afegeixi valor», treballem per oferir als nostres clients un habitatge dissenyat per a satisfer les seves necessitats:

– Estudis de demanda i mercat.

– Elaboració de l’estratègia comercial i pla de marketing.

– Creació de la imatge, web, material gràfic i maqueta de la promoció.

– Comercialització dels habitatges.

– Gestió de lliurament dels habitatges i escriptures.

19

Promocions comercialitzades

3

Promocions en comercialització

24

Sòls comercialitzats